så nu har det gått ett bra tag till.

Publicerat: 2015-11-15 | 19:26:41 i Allmänt
ja det var iaf två månader minst sedan jag skrev senast, men det är man van vid omkring detta laget..

i vilket fall så har det hänt mer eller mindre grejer.
exempelvis så lyckades jag få jobb, som varade knappt en och enhalv månad.
varför? jo för efter kanske en månad o en vecka så började jag få sömnparalys, få nästan panik attack inför varje samtal jag skulle ta. (jobbade inom telenor kundstjänst.)
Detta har/hade i störta allmänhet o göra med min rädsla för konflikter och konfrontationer. det blev alltså för mycket efter bara ett kort tag.

Detta leder då till nuläget då jag är på nytt arbetslös och faktiskt undrar skarp på om man ska använda sig av kampanjerna på bloggen sm man kan tjäna pengar på genom att bara skriva om grejer man inte har någon aning om.

Men I vilket fall, då jag är arbetslös så börjar man nu mer o mer fundera på om man ska kanske utbilda sig inom något specifikt eller bara söka gärnet efter bästa lediga plats?

Funderingar jag haft är :

Massör - inte kollat upp om

Tatuerare - finns introduktionskurs på4 dagar för 12 500kr för att sedan bli lärling i 3 år.

Special effect makeup/hårstylist/makeup artist utb. - 64 000kr för 4 månaders utbildning - 75% chans för jobb efter


Det är iaf omkring top 3
föräldrarna har andra tankar om vad man ska göra, ex, morsan vill ha mig till att utbilda mig till bagare ändå.. (kul -.-)

Och för att klar-o-göra det hela så ingen tro att jag är svag och slutar på jobben jag hade just för att jag tyckte det var kanske "tråkigt" eller "tufft"
Nej, för på Sector så var det en av de sämsta kontrakten man kan finna i sverige just nu. men visst är man duktig säljare är den ju rätt okej, men då jag inte är det och jag inte har råd med att chansa fram med sålda grejer så hade jag inte mycket av ett val.

Med telenor kundtjänst så var det så att jag fick de sista dagarna göra lite administrativt arbete just för att kunna arbeta med något även om de inte var och prata i telefon. Men jag blev tillsagd att det inte skulle hålla i längden, jag var anställd för att ta luren och jag blev gråtfärdig i nästan vardera samtal i slutändan, så NEJ
jag är inte så jäkla svag när det gäller om att jobb kan vara tråkigt. för att det är tråkigt det SKITER JAG I, det tar man sig förbi. Men när det blir påfrestande som att det absolut inte går att hantera i slutändan antingen psykiskt eller ekonomiskt vis.

Därför så blir det svårt för mig även, min konfronterings rädda sida tog över något enormt, men en normal dos om dagen är inget, men att sitta med det alla dagar ut i veckan är inget som funkade i längden för mig.

Hmm. vadfasen, tänk om man skulle ta och kanske skriva en bok medans man ändå är ledig om dagarna XD
och nej, jag skulle aldrig kunna vara duktig nog till att lyckas skriva en storsäljare :3

aja jag lär väl kanske skriva lite mer några dagar framöver beroende på om jag kommer ihåg min blogg eller något sådant.

bye bye!

RSS 2.0