Jag blir förbannad

Publicerat: 2015-05-27 | 23:42:13 i Allmänt
På riktigt..

Jag känner att jag blir mer och mer förbannad på folk!
Ta det inte fel, nu snackar jag om allt folk på nätet och utanför nätet som inte tänker på vad fan de säger eller gör!

Jag är kort och stor, okej nu har vi det avklarat.
JAG ÄR ÖVERVIKT,
JAG HAR HÄNGPATTAR, utan skoj, så har jag haft det sedan 6:an
JAG HAR BRISTNINGAR ÖVER HELA BEN OCH ÖVERARMAR
JAG MÅR ILLA 24/7 ÖVER MIN KROPP
JAG HAR ÅNGEST DAGLIGEN
JAG ÖNSKADE ATT JAG KUNDE FÖR EN DAG SLIPPA TÄNKA PÅ DET
Visst jag kan gå många dagar och inte tänka på min storlek för stunder och så...
MEN DET HJÄLPER FÖR FAN INTE NÄR FOLK OMKRING, VARESIG DET ÄR PÅ NÄTET ELLER I VERKLIGA LIVET PRESSAR UPP I NYLLET PÅ MIG OM HUR FUCKING STOR JAG EGENTLIGEN ÄR!

#nobodyshaming #vågavägrabh #beproudofyourbody #lovemybody #ärinteräddförhaters Etc. listan kan bli lång
Dessa hashtags får mig dagligen och må dåligt, inte över de som lägger ut dom, alltså dom får självklart ha självförtroende och vara nöjda med sin kropp, men jag personligen mår illa. (och det är bara mot mig själv) Jag menar då inte att man ska sluta tro och stötta dessa saker, men det behöver inte upprepas var eviga jävla dag.

#såfet #övervikt #Fetma #behöverbanta #försmåbröst #förstorabröst #villvarasmal Etc. även denna lista kan fortsätta i evighet
Dessa hashtags fattar jag inte ens existerar, de övriga brukar vara insatta på personer som är missnöjda med sin kropp. Vilket dom får vara, men dom är rätt ofta smala, vältränade, söta, och har i stort sätt perfekta bröst i passform. Detta får mig att må mer dåligt. Inte nog med att jag vet att ni är smalare och snyggare, ni ser inte hur ni påverkar andra.

JAG KAN INTE GÅ RUNT UTAN BH UTAN ATT FÅ SVETT ÖVER HALVA MAGEN OCH ETT LITET GUPP GÖR ATT BRÖSTEN HOPPAR ÖVER DÄR EN BH SKA SLUTA(TOPPEN).

JAG VILL INTE HÖRA DEJ SÄGA ATT DU ÄR FET,
INTE EN ENDA PERSON UNG SOM GAMMAL KAN HÅLLA KÄFT.

Varför kan inte normal viktiga/vältränade/ smalare personer se sig för?

TÄNK PÅ VAD NI SÄGER, VART NI ÄR, VILKA NI ÄR MED!!
TÄNK EFTER OM DE PERSONER OMKRING SKULLE KUNNA TA ILLA UPP!
ÄVEN OM DET INTE VAR MENAT TILL NÅGON ANNAN ÄN DIG SJÄLV, SÅ HÖR ALLA DIG!
OCH DÅ MENAR JAG ALLA!!

Nu är med säkerlighet blev detta inlägg mer eller mindre bara klagomål, men jag kände för att skriva av mig att jag mår ständigt dåligt över mig kropp, jag har sagt det förrut, men det är i stort sätt ingen förrutom de som är runt samma sits som en själv som förstår.

Jag vill inte höra saker som "Amen om du mår så dåligt över din kropp gör något åt det" Det har jag gjort några gånger, som mest lyckades jag gå ner 20 kg på mindre än ett år! Men även om man går ner snabbt så är den en svårare kurva att se till och vänja sig vid nya matvanor, och det är ännu svårare när andra omkring försöker proppa i en saker man inte borde ta.

Kan ni förstå att jag får endast ta minipiller för att jag väger ALLDELES för mycket för riktiga p-piller..
Är det så svårt att fatta att andra mår dåligt?
Nej jag menar inte att det inte finns de som är smala som försöker växa på sig lite och sånt, dom har all rätt till det. Precis som en större person ska ha full rätt till att vilja ändra sina matvanor för sin egna hälsas skull.

Kommentera ALDRIG på när någon försöker göra saker bättre för sig själv. Utan ge istället en KOMPLIMANG för deras jobb och angagemang. Och snälla, tvinga inte på någon något de inte vill, varesig det handlar om droger, mat, etc. det må verka harmlöst, men att tvinga på mat på en smal eller stor person är lika illa som att tvinga på någon starka droger. för det är tvånget som är dåligt!

Jag vill bara avsluta med att jag hoppas på bättre framtid, i allmänna livet, på nätet, att folk ska inse vadfan de gör mot andra, bara för att antingen få uppmärksamhet eller för att få ut hur de känner.
Jag vet själv att det finns dom som är större än mig, och dom har också en kamp med sig själva som troligen folk omkring dom inte förstår.
Så snälla ännu en gång

TÄNK INNAN DU TALAR!
För allas skull.
Tänk.

sämsta dag..

Publicerat: 2015-05-09 | 01:54:45 i Allmänt
få F på NP, att ha bokat möte och betala fuckin tåg fram och tillbaka bara för att bli ignorerad och inte få ha något möte, utan måste åka iväg för vår tid vi bokad hade du annat bokat på..
blir så trött och arg på vissa ibland

folk som tar ens energi är inte värda att lägga energi på.

så skönt att bara sväva bland musik molnen i mina öron en dag efter detta, återhämta sin energi <3

no.1

Publicerat: 2015-05-05 | 21:38:54 i Allmänt
regel nummer 1 i spel, don't feed the enemy team just cuz u suck, learn of mistakes. gö om gö rätt.!

#student

Publicerat: 2015-05-02 | 16:26:34 i Allmänt
kommer ta studenten, possibly gonna lose my home, need a job, need my drivers license, possibly gonna run into a wall. gonna fall. hard.
No money, no food, no self confidence. no way in life(feels like tha, though it isn't true)
i'm a monster

RSS 2.0